top
Print side E-mail side 

VORES KALENDER 

Folkets Madhus har flere fællesspisninger i huset. Følg med i vores kalender og i vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få alle arrangementer med.

Fællesspisning i Folkets Madhus varierer ligesom årstiderne og råvarerne gør det. Nogle gange har vi formater som det velkendte Samtalekøkken, andre gange MEAT UP. Man kan aldrig vide sig sikker. Slagter og kok, Michael Museth, er nærmest kendt for ikke at bekende sig til faste formater. Men én ting er sikker, du kan altid få en vegetarret på menuen, selvom vores fokus er på kød. Bare husk at give os besked. 



Sensommer & Efterår
GO' MORGEN TV


 

FAST SLAGTER PÅ GO' MORGEN TV

På Go’ morgen TV genopfrisker Michael vores viden om kød, knive og andre slagterrelaterede ting og hvorfor det er vigtigt ikke at forsage kødet, men istedet lære det bedre at kende, så vi kan bruge hele dyret istedet for kun de populære stykker. Og spise mindre, men bedre kød.

 


LØRDAGE PÅ P1

 


 

FAST DEL AF LØRDAGSPROGRAMMET PÅ P1

Folkets Madhus aka Michael Museth deltager fremadrettet i P1 Morgens lørdagsudsendelse, der hver lørdag har et 'madmenneske' i studiet til en snak om forskellige aspekter inden for mad-kultur, -tendenser, holdninger osv. 

Michael bliver en del af panelet med bl.a. Judith Kyst, direktør i Madkulturen, Søren Viuff, landmand, Søren Ejlersen, Aarstiderne og Helle Brønnum Carlsen, madanmelder Weekendavisen. Michaels fokus bliver på slagterfagets udvikling de sidste 20 år og hvorfor han har startet Butcher’s Manifesto.

 


EFTERÅRETS FÆLLESSPISNING

 


 

SAMTALEKØKKEN, MEAT UP ELLER NOGET HELT TREDJE?

Folkets Madhus er i gang med at planlægge efterårets fællesspisningsevents, så hav venligst tålmodighed med os. Vi har haft usandsynlig travlt siden sommerferien med Haven Festival, vores konference Butcher's Manifesto, pølsemageri, foredrag og events i huset. Men vi lover, at vi skal spise sammen snart.

 


KØD- OG JULEKASSER

 


 

NYT FRA PØLSEMAGERIET... 

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vores produkter snart er på hylderne i deres rigtige packaging. Vi kommer til at starte med bacon, pølser og spegepølser i et fast sortiment, men kommer også til at have forskellige 'batches' af udskæringer og slagtervarer, der bliver lavet ud fra, hvilke råvarer, der er i pølsemageriet. Vi glæder os til at efterkomme efterspørgslen og annoncerer i nyhedsbrevet, så snart det kan lade sig gøre at købe almindelige kød- og pålægskasser. Det er også vores mål, at lave en særlig julekasse og måske endda en til nytår. Vi lover at lade høre fra os.